maandag 25 april 2011

Een rustig dagje met Pizza PEPPERONICO!


Het was een rustig dagje. Het begon met een lekker ontbijtje op de veranda met heerlijke Italiaanse broodjes, proscuitto en salami. Daarna zijn de kinderen vertrokken naar het zwembad en hebben zich de hele dag vermaakt met zwemmen, in de speeltuin spelen of midgetgolfen etc..


Johan is net na de middag even op de racefiets gestapt en kwam na 45 km weer op de camping aan..

Ik heb in de tussentijd de boel opgeruimd, de afwas gedaan, om vervolgens nog even lekker te kunnen lezen. Aan het eind van de middag zijn we even gaan wandelen langs het "meertje" dat hier achter de camping loopt. De kinderen vonden het ook erg leuk. Visjes kijken, naar het wilde water kijken in de stuw, op zoek naar salamanders etc..
 











Daarna zijn we weer rustig terug gewandeld naar de camping, om vervolgens Pizza te gaan halen.
Mike zijn favoriete eten!! De volgende keer gaan we naar een echt Italiaans restaurant.
Yoni wilde graag een pizza met salami. ze ontdekte vrij snel dat er wel hele pittige salami op haar pizza zat, hihi. Gelukkig hadden we nog gewone salami in de koelkast.


ff Nablussen met een glas water en toen ging het wel weer.. Voor Yoni geen salami pepperonico meer!
Morgen gaan we eerst een winkel in de buurt zoeken en even de normale dingetjes inslaan. Want op zo'n park hebben ze van alles, maar daar hangt dan ook een aardig prijskaartje aan. Maar ja voor nood is het heel erg handig. Als het goed is is er ook een grote markt, dus we laten ons verrassen...  
Ik ga ook maar eens mijn bed opzoeken, de rest slaapt al lang!




1 opmerking:

  1. Nou, weer zo'n geweldige dag daar, het ziet er fantasties uit. En Opa heeft ook wel zin in zo'n lekkere Pizza daar zijn die Italiaantje natuurlijk specialisten in. En spelletjes spelen we hier ook fijn dat dat allemaal buiten kan. Dat maakt de zaak een stuk relexter. Ze hebben By the Way in Italie ook hele lekkere wijn en daar kun je ook lekker rouge van worden en om vervolgens achter je boekje in slaap te dutten. Wij gaan nu slapen en morgen zijn we voor een dag of 5 naar Las Vegas dus even geen reactie maar blijf wel Bloggen. Dikke Kus van ons en nu zal ik Beppe even roepen om het bericht te lezen. Doei tot Maandag.

    BeantwoordenVerwijderen