woensdag 27 april 2011

Boodschappen...Ravioli... Gelati... enz.....



Zo we hebben gisteren eerst maar even boodschappen gehaald. Door alle feestdagen was dat nog niet gelukt en hebben we ons prima kunnen redden met de camping winkel. We reden naar Desenzano del Garda, zo'n 16 km hier vandaan. Daar zou een grote weekmarkt zijn, maar we wisten wel dat we daarvoor al aan de late kant waren, dus dat proberen we volgende week nog een keer. De eerste afslag die we namen, bracht ons bij een groot winkelcentrum. Allereerst gingen we een schoenwinkel binnen, nou hij was zo groot als een supermarkt. Maar ja de grootste damesmaat is mt 41, helaas....
Daarna zijn we in een hele grote sportwinkel geweest, daar was geen nee te koop. Voor elke sport hadden ze wel iets... Prachtig een soort Bever zwerfsport & Intersport in 1. Maar helaas waren we het fototoestel vergeten, dus misschien maken we die later nog eens en anders moet je je fantasie er maar op loslaten . In dit grote winkelcentrum zaten nog tal van andere kleine winkeltjes, maar we waren met zijn 4-tjes dus hebben we maar niet alles bekeken... De kinderen zijn nou eenmaal niet verrukt van winkelen. Hier zat dus ook een grote supermarkt, dus daar hebben we maar even ingeslagen.
Hup in de auto en toen via de toeristische route weer terug, langs Sirmione. 

 Onderweg hebben we het Gardameer al gezien, maar we zullen er deze week ook een keertje in pootjebaden..  Voordat we goed en wel weer teug waren op de camping, was het ook al een uur of half 4. Dus de boodschappen opgeruimd, bakje koffie gezet. Mike & Yoni kwamen met Denise & Jessica om een spelletje te doen. Die hebben zitten kaarten op Yoni haar kamer totdat wij gingen eten.
Johan had heerlijke Ravioli gemaakt met sla.
 
En als toetje:
 GELATI!!



's Avonds hebben we tot een uur of 9 met zijn 4-tjes op de veranda gezeten. Yoni en ik met een boek en Mike & Johan met de Ipad.. Alweer een dag om..

Woensdag 27 April 2011

Er is hier genoeg te zien en te beleven, maar Mike & Yoni willen het liefst op de camping blijven, dus daar moeten we een compromis in zien te sluiten..  Dat gaat vast lukken.  Johan is met zijn racefiets weer vertrokken. Heerlijk even een stukje fietsen, het zonnetje schijnt weer. Het heeft vannacht nog wel aardig geregend, want de veranda was vanmorgen erg nat. Wij hebben er vannacht niets van mee gekregen.
Yoni ligt alweer in het zwembad en Mike loopt net met Denise (een vriendin) naar het zwembad.
Vandaag gaat de wildwaterbaan open!!! Ze hebben het ook veel te druk om andere leuke dingen met hun vader & moeder te doen. Ik spring zo maar even onder de douche en dan gaan we maar eens even bedenken wat we vanmiddag kunnen gaan doen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten